Befújógép forgalmazás

Mint az X-Floc szigetelőgépek Magyarországi importőre, szeretnénk, hogy Megrendelőink egy kézből kapják meg a cellulóz befújásához szükséges technológiai hátteret.

Az X-Floc szigetelőgépek és kellékek rövid ismertetője:

Európa vezető befújó szigetelő gépeit gyártja a Német X-Floc gyár.
Termékeik már 22 országban kaphatóak.

Az évek során a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az európai piacon vezető szerepet tudtak elérni.

A termékek működési engedéllyel rendelkeznek az összes EU tagállamban, Svájcban és az EFTA (European Free Trade Association) országokban.

Árkalkulátor
ÁRKALKULÁTOR
Számolok!

Minifant M99

Az M99-es modell egy teljes értékű, rendkívül kompakt gép. Az egyszerű vezérlés, a kicsi méretek és rendkívül alacsony súly a kisebb építkezéseken jelentős flexibilitást nyújt.

A kis mérete ellenére komoly teljesítménnyel rendelkező gép közepes és nagy szigetelési munkálatokhoz is alkalmazható.

Óránként 420-550 kg cellulóz szigetelés befújására alkalmas.

Könnyű szállíthatóság:

A kerekeinek és könnyű felépítésének köszönhetően könnyen felhelyezhető akár zárt terű gépkocsira is. Az építkezésen egyszerűen helyezhető át a helyszínek között. Száraz súlya rendkívül alacsony: 110 kg!

Az aggregát és vezérlő egység:

A 6 lemezes forgó egység nemesfémből készült. Ez a korrózió mentesség mellet, a robosztus megjelenést és magas terhelhetőséget is lehetővé tesz. Sok éves használat után is optimális állapotba hozható a forgó kamra.
Az irányító egység sok beállítási lehetőséget biztosít az anyagmennyiség és levegőellátás szabályozása mellett.

Távvezérlés:

A távirányítóval a következő lehetőségeket szabályozhatjuk:

  • Levegő be/ki
  • Anyag be/ki
  • Gép ki és bekapcsolás
Minifant M99

Zellofant M95

Az M95-ös modell a klasszikus a középteljesítményű gépek között. A gép flexibilitása, magas teljesítménye és kezelőszervei az egyik legkedveltebb modellé tették. A teljesítményhez mért kis méret és súly az építkezésen elősegítik a problémamentes, hatékony és gyors szigetelést.

Az 1995-ben bemutatott modell a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően rendkívül megbízható és sok kiegészítő alkatrésszel rendelkezik.

Teljesítménye befújás típusától függően 500-650 kg/h.

Könnyű szállíthatóság:

A kerekeinek és könnyű felépítésének köszönhetően könnyen felhelyezhető a szállítóeszközre és az építkezésen is könnyen mozgatható. Száraz súlya csak 155 kg!

Az aggregát és vezérlő egység:

A nemesfémből készült egység életre szólóan el van látva kenőanyaggal, és kompakt felépítéssel rendelkezik. A vezérlőegység vízálló és sok állítási lehetőséget biztosít. Robosztus dugói lehetővé teszik a nedves fújáshoz alkalmas eszközök csatlakozását is.

A távirányítóval a következő lehetőségeket szabályozhatjuk:

Távvezérlés:

Az FM technológiás egység nagy vezérlési távolságot engedélyez, melyen vizuálisan is tudjuk követni az adott beállításokat:

  • Csak levegő funkció
  • Anyag ki/bekapcsolás
  • Levegő és anyagmennyiség szabályozás 10 lépésben
  • Dinamikus nyomásszabályozás és anyagvezérlés
Zellofant M95

Turbofant M03

A turbofant a legnagyobb teljesítményű befújó szigetelőgép az X-Floc családon belül. A 32 L befogadó térnek köszönhetően rendkívül nagy mennyiségű anyag feldolgozására képes, így legfőképpen az ipari méretű szigetelések terén alkalmazható.

A gép rendelkezik távirányítóval, így a befújást végző szakember tudja szabályozni a levegőt és az anyagmennyiséget.
A horizontális anyagadagolás lehetővé teszi a folyamatos és kényelmes anyagellátást. A turbofant-tal nemcsak cellulóz szigetelőanyagot lehet bedolgozni, hanem kőzetgyapotot és más engedélyezett szigetelőanyagot is.

1600kg cellulóz szigetelés bedolgozására alkalmas óránként.

Kiegészítők

Szigetelés befújó gépeinket kiegészítők segítségével még hatékonyabban és széleskörűben alkalmazhatóak. Kiegészítőinket típus specifikusan tudunk ajánlani.

Turbofant M03

Ha gépeink felkeltették érdeklődését, bővebb információval, bemutatóval tudunk szolgálni, amihez várjuk kedves jelentkezését!